I’m New Here !

Rasanya dah hampir sebulan saya asyik bukak internet dan cari info macammana nak wat blog sendiri dengan percuma dan mudah..Akhirnya, ada some senior yang bagi cadangan untuk guna wordpress ni.. tapi sebagai newbie dalam benda2 ni..rasanya agak ssh utk guna wordpress ni..saya masih xberapa faham mcmana nak menggunakan sume fungsi yang dia sediakan. Anyway,  nampaknya saya kena banyak belajar lagi ni.. bak kata pepatah, kalau salah tolong la tunjukkan nyer..Lagi satu, nak tanya skit kat pakar2 blogger, boleh letak iklan google adsense dalam blog wordpress ni tak? Kalau boleh, mintak tolong ajar skit..Ataupun,ada cara lain tak nak wat duit guna blog wordpress ni?

2 Komen »

  1. Fauziah Said:

    Sherry..u aktif lg tak skrg ni, sbb tgk tulisan ni semua 2 thn lepas punya

  2. sherry Said:

    ermm..dah xaktif dh bnda ni..ni sume kna komitmen yg tinggi dan amik msa gak utk brjaya..kalo xde org nk ajr,lg la ssh..pndai2la cari sendiri..tu yg lemah tu..dh try byk tp xbrjaya..huhu..goodluck yer..


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: