Program Reseller Yang Bermanfaat

Semalam saya ada menyertai satu program reseller baru..Apa yang best tentang program ni adalah e-book2 yang diberikan percuma tu. Kalau xsilap saya ada lebih dari 50 e-book sebab saya belum habis download lagi semua e-book yang diberikan. Terlalu banyak sangat..Ada jugak software percuma.Saya dah habis baca dalam 10 e-book yang berbahasa melayu. Saya rasa program ini memang bagus sangat. Mula2 niat saya masuk program ni mestilah nak jana pendapatan online..Tapi lama2 saya rasa elok kalau saya sebarkan manfaat dan ilmu yang saya dapat dari program ni. Saya xda niat pun nak promote benda ni sebenarnya. Tapi,saya pernah beli e-book yang diberikan percuma dalam program ni pada harga 4x lebih tinggi. Jadi,saya xnak orang lain pun tertipu macam saya. Kalau nak tahu lebih lanjut, klik banner bawah ni..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: