Program Reseller Tertua

Saya sebenarnya dah lama sertai program ini..Program reseller yang paling popular dan paling lama bertahan kat malaysia ni..kalau xsilap saya la kan..Biasalah, kalau dah nama program reseller, mesti dia akan bagi kita e-book free punya..Bagus jugak..Tapi bagi newbie yang baru nak berjinak2 untuk buat income online ni, saya xberapa nak galakkan la..agak susah jugak nak jadi reseller ni..lebih2 lagi kalau program yang memerlukan modal tinggi..program ini memerlukan rm50 jer..Memang xbanyak tapi..nak dapat pulangan balik memang memerlukan usaha dan tahap kerajinan yang tinggi.. tapi e-book2nya memang bagus..kalau nak tengok2 macam mana sistem reseller ni berfungsi dan dapat menjana income..klik kat SINI

1 Komen »

  1. wan (lone_ranger) Said:

    ini pun salah satu cara nak jana income di internet melalui program reseller dan affiliate. Nampak senang dan modal sedikit tetapi memerlukan promosi yang cukup hebat secara online dan offline. Saya percaya kalau anda seorang yang berani ambik risiko untuk dapat income, anda juga kena bersedia dari segi cabaran dan kaedah untuk berjaya. Tapi sayang sebenarnya promosi ini tidak dihebahkan secara meluas dan upline tidak membantu secara menyeluruh dari segi bantuan. Yang parah kita takde teknik terbaik nak promosi referral link di internet. Kalau dilakukan secera offline lagi meletup!

    Lagi satu ramai yang tidak menggunakan peluang mendapat e-book percuma dengan berkesan. Kalu e-book tersebut berkualiti sudah tentu banyak tips2 dan langkah2 untuk berjaya dalam dunia internet boleh dimanfaatkan. Barulah program ini membantu ahli2 yang baru berjinak2 dalam internet. Inilah orang kita.

    Saya percaya kalau kamu yakin dengan diri sendiri dan katakan kamu ingin berjaya dalam program ini, kamu akan mencari jalan tersendiri untuk hebah promosi ini kepada kawan2 dan keluarga. Tapi ramai yang takut pada bayang2 dan hanya sekadar cukup selesa dengan bergerak secara online di internet seperti promosi di YahooGroup. Kamu terlupa niat asal kamu ialah untuk jana wang yang lumayan dalam internet. Inilah peranan upline sebenarnya. Membantu yang masih baru bukan hanya sekadar ajak orang join dan menikmati kemewahan seorang diri tapi ahli baru tergapai2.

    Saya percaya program reseller seperti PerigiDuit dan terbaru PokokDuit dan sebagainya boleh berjaya jika kita sendiri yakin pada diri sendiri. Program MLM yang ramai takut join sebenarnya lebih hebat dari program seperti ini kerana kekuatan teamwork upline dan roadshow yang meluas secara online mahupun offline. Semuanya ada kebaikan dan keburukan tersendiri. Yang penting biar program ini berlandaskan hukum syara’ dan niat kita jangan tersasar dari matlamat.

    Tak susah untuk berjaya dalam mana2 program kalau kita dah mindset kan otak kita ‘jika orang lain boleh,mengapa aku tidak boleh’. Semangat berkobar2 pada awal2 tapi hancuz kerana kurangnya keyakinan dan pengetahuan diri.

    Fikirkan Boleh..

    Gud Luck jana income..

    Add me jika nak kongsi cerita dan berkenalan..

    YM(Yahoo Messenger) : eqwan86


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: