Join Yahoo Group

Agak lama juga saya tak post aper2 kat sini..masuk hari ni dah 2 hari kembali ke UiTM..Aduh, letih betul belajar ni yer..saya cuma harap cepat2 la semester ni habis..dah semester akhir rupanya..lepas ni bolehlah terus pergi kerja..okla, sebenarnya saya nak bagi tips untuk buat duit online..

LANGKAH 2:
Saya rasa langkah ni yang paling penting untuk tujuan promosi aktiviti2 korang..Aper yang korang perlu, daftar jer seberapa banyak yahoo! group supaya korang boleh postkan iklan korang dalam community ini..Taip saja yahoo group dan akan keluar macam2..pastu korang join jer la..tapi yang penting, korang mesti ada alamat e-mail yahoo..sign up free jer..Untuk pilih yahoo group tu, pastikan yahoo group tu membolehkan korang post aper2 saja..kalau xboleh post, baik xpayah join..lagi satu, joinlah group yang berkaitan dengan buat duit online sahaja..tak perlu join group yang tidak ada kena mengena sebab diorang mesti xakan baca message korang tu..percayalah..okey,got to go..ciau..

1 Komen »

  1. clickjer Said:

    Terima kasih kepada sipunya laman ini . Info anda sangat berguna pada semua.Tq


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: