AMD atau INTEL?

maaflah..walaupun topik ni rasanya dah lapuk..tapi saya tetap curious..mana satu yang lebih baik? ataupun maybe dua2 nya bagus bergantung pada kegunaan individu..saya sebenarnya baru beli laptop..dulu guna pc pkai intel..skrg laptop gna amd..sebelum saya beli laptop ni..ader gak wat survey tentang ni..kebanyakkannya kata brgantung pada kegunaan individu..pening gak kepala saya..bukan aper..sajer nak tahu..kadang2 sampai gaduh ngan kengkawan pasal ni..huhu..lawok pun ader..anyway, saper aderinfo psl ni harap boleh tolong saya bagi some information..just for my knowledge..

4 Komen »

  1. Sos Tomato Said:

    Sos Tomato (st) suka bace post awak…paling best bg st post cara memilih kawan…best siot…than satu lagi yg menarik menarik tertarik memang tembam la kan, ader somebody sejibik macam muka member st, gambar depan quality hotel yang depan skali pakai spectakle.misha…kalo betul la ko seorang yg bernama misha nordin..tlg ar balas msg ni n masuk masuk my blog…st (pekoi)

  2. Sos Tomato Said:

    hum…my comment pasal amd atau intel tu sebenarnya bukan takat tgk pade kegunaan sesorg, tapi tangok pada tahap poket sorg2 tu…uhu…tapi St pn pakai amd, amd ni bagus dia punya graphic ar…so sape yg mementigkan grafik mcm st ni yg slalu guna adobe photoshop ni..elok la guna amd

  3. sherryna1003 Said:

    itu tuan punyer blog ni la..huhu..tp saya bukan misha la..ermm, saya pkai amd dan rasanyer bgs gak..lg2 time main games,masyuk betul erk..gambar lawa jer..

  4. Ryehana Said:

    hai…jalan2 jap


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: