Geram Dengan Batman !

Baru2 ni barulah ader peluang nak tengok Batman : The Dark Knight..bukan aper..busy giler dengan asigment sejak masuk semester baru ni..almaklumlah, student semester akhir..time ni pulak la dier nak suruh gi seminar sana, seminar sini..program itu, program ini..geram betul rasa..akhirnya ponteng clas pergi tengok wayang..jahat jugak aku ni..hahaha..teman member pergi tengok sebenarnya..lagipun,memang teringin nak tengok..tapi xder peluang..biler peluang dah ader depan mata ni..sapu ajer la..walaupun sebenarnya unethical..korang janganlah contohi sikap den ni yer..berbalik cerita..rasa macam puas hati giler tengok movie ni..walaupun rasa sakit hati giler pada batman ni..bukan aper, rasanya dier ader banyak peluang nak bunuh joker tu..tapi dier xbunuh2..geram giler..rasanya dalam panggung tu memang nampak sangat den ni beria2 suruh batman bunuh si joker tu..hahah..sampai member sebelah suruh diam..jangan bising2..lepas habis movie ni plak..member tanya apa pengajarannya dari movie tu? saya pun cakap yang orang baik ni memang xsanggup nak bunuh orang jahat sebab diorang baik..walaupun sebenarnya kalau diorang bunuh orang jahat tu dah kira buat satu kebaikan..kita kenalah bunuh satu orang yang jahat untuk selamatkan berjuta2 orang yang baik kan? setuju x? member plak kata salah..pengajarannya, yang jahat selalu menang! sabar jer lah..gaya macam nak suruh orang wat jahat lak..agaknya sebab tu la dier pun jahat semacam jer..hahaha..jahatnya aku kutuk dier..

3 Komen »

  1. Dian Said:

    memang la kat dunia ni orang jahat selalu menang sebab adanya orang2 yang baik. kalo orang baik tu buli atau bunuh orang jahat….tak de la namanya orang baik

  2. sherryna1003 Said:

    kata kata awak ni seolah2 macam dah xder orang baik lagi kat dunia ni..patah hati ker?

  3. rher Said:

    salam,

    dear sis shery,

    thank tou for visiting and shouting on my kekaratan*tak bebatas*

    thanks for the advice too!

    May Allah Bless

    Love+forever


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: